Louise Bjørndal som menneske

Jeg hedder Louise Bjørndal er 30 år gammel og bor i Næstved på Sydsjælland.

Jeg arbejder til daglig som foredragsholder, formidler, forfatter og Peerguide.

Igennem en stor del af mit liv har jeg været tilknyttet psykiatrien. Jeg har 11 års institutionsophold inkl. tre års indlæggelse på psykiatrisk afdeling, med i bagagen. Mit kendskab til psykiatrien er derfor enorm, og psykisk sygdom er min følgesvend, ven og til tider også min fjende. Men på trods af alt lever jeg et ganske normalt liv i dag.

Jeg elsker mit liv og er indbegrebet af resiliens (modstandskraft/mælkebøttebarn) og kæmper for den gode historie. Min historie er lang og tung, men med humor og refleksion forsøger jeg at tage publikum, læser og andre interesserede med ind i et sind på tværs.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *